ELAZIĞ / KARAKOÇAN - İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Okul 0424 711 47 56
Bahçelievler Mahallesi 30. Sokak No 23 KARAKOÇAN/ELAZIĞ
Vizyon
- Ülkemizin kalkınmasında sorumluluk üstlenen, Sağlık hizmet sektörünün kalitesine öncülük eden, bilgiye ulaşan, bilgiyi kullanan, karar verme becerisi gelişmiş, dünyayı izleyen, girişimci, çağdaş, demokratik bireyler yetiştirmektir.
Misyon
- Öğrencilerimizi yeterlilikleri ve yetenekleri doğrultusunda, özgüven sahibi ve sorumluluklarının bilincinde, çağdaş bilgilere ulaşabilen, dünyada eğitim alanındaki yeniliklere ve gelişmelere ayak uydurabilen işyerinde sorumluluk sahibi, demokratik ve bir üst öğrenime bu donanımla gidecek bireyler olarak yetiştirmek; kaliteli bir eğitim için veli-öğrenci-öğretmen işbirliğine önem veren eğitim kurumu olmaktır.
Lojman
10 - 10 Adet Kaloriferli daire bulunan lojman binamız okulumuz yerleşkesinde bulunmaktadır.
Ulaşım şehiriçi halk minibüsleriyle sağlanmaktadır.
Okulumuz taşıma merkezi kapsamındadır.
Bahçelievler Mahallesi 30.Sokak No:23 Karakoçan/ELAZIĞ
Okulumuz il merkezine 105 km, ilçemiz merkezine 2.5 km uzaklıkta bulunmaktadır.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi
MEZUN ÖĞRENCİLERİMİZ SAĞLIK ALANI VE ALAN DIŞI OLARAK ÜNİVERSİTELERE VE ÇEŞİTLİ İŞLERE YERLEŞMEKTEDİR
İL İÇİ VE İLDIŞI BAŞARILARIMIZ BULUNMAKTADIR
TÜBİTAK 4006 PROJELERİNE ETKİN KATILIM SAĞLANMAKTADIR.
ERASMUS PROJELERİNE ETKİN KATILIM SAĞLANMAKTADIR.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
Erasmus+ kapsamında 10 Öğrenci ve 1 İdarecimiz Polonya´da Hemşirelik Staj Programı adlı projeye katılmışlardır. 2022 yılında Erasmus+ kapsamında 7 Öğrenci ve 1 İdarecimiz Çekyada´da Staj Programına katılmışlardır. ERASMUS+ PROJESİ AVRUPA HASTANELERİNDE YARA BAKIM STAJI KAPSAMINDA 2022 YILINDA ALMANYA YA 2 GRUP HALİNDE 2 İDARECİ 13 ÖĞRENCİ GÖNDERİLMİŞTİR.