ELAZIĞ / KARAKOÇAN - İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

İFTAR YEMEĞİ

DEPREM TATBİKATI

Ekm

OKULUMUZ PANSİYONUNDA YATILI KALAN KIZ VE ERKEK ÖĞRENCİLERİMİZE OLASI YANGIN DURUMUNDA NASIL DAVRANMALARI GEREKTİĞİ HAKKINDA BİLGİLENDİRME YAPILDI. YANGIN SENARYONU DÜZENLENEREK YANGINA MÜDAHALE YÖNTEMLERİ UYGULAMALI OLARAK YAPILDI.

İBN-İ SİNA MTAL MEVLİD KANDİLİ PROGRAMI

İLK YARDIM HAFTASI ETKİNLİKLERİ

Ağu

PANSİYON KAYDI YAPACAK ÖĞRENCİLERİMİZİN PANSİYON KAYIT KLAVUZUNU ÇIKTI HALİNDE ALIP GEREKLİ YERLERİ DOLDURDUKTAN SONRA İSTENEN EVRAKLARLA BERABER 22-25 AĞUSTOS 2023 TARİHLERİ ARASINDA ÖĞRENCİ VELİSİ TARAFINDAN ŞAHSEN OKUL MÜDÜRLÜĞÜNE BAŞVURU YAPMASI GEREKMEKTEDİR.

KİTAP VE MEDENİYET ( KONFERANS)

08/06/2023 tarihinde Okulumuz konferans salonununda Gazeteci-Yazar Mustafa EKİCİ tarafından "Kitap ve Medeniyet" adlı konferans gerçekleştirildi.  Konferansa Alimoğlu Sağlık ve Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ecz.Selman ALİMOĞLU, Kızılay Kültür A.Ş. Genel Müdürü İlyas YILDIRIM, ilçemiz kurum müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katılım sağladılar.

KÜTÜPHANEMİZİN AÇILIŞI ( ALİMOĞLU VAKFI KÜTÜPHANESİ)

Karakoçan Kaymakamı Sn.Abdullah ŞAHİN, Cumhuriyet Başsavcısı Sn.Hasan Onur DOĞAN, İlçe Jandarma Komutanı Sn.Sadık TATAR, Kızılay Kültür A.Ş. Genel Müdürü Sn.İlyas YILDIRIM, Alimoğlu Sağlık ve Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Sn.Selman ALİMOĞLU ve Gazeteci-Yazar Sn.Mustafa EKİCİ'nin katılımlarıyla kütüphane açılışımızı gerçekleştirdik. Plaketlerimizi takdim ettik.  Alimoğlu Sağlık ve Eğitim Vakfına katkılarından dolayı şükranlarımızı sunarız.

Nis

MESLEK LİSESİ ÖĞRENCİLERİ AİLELERİMİZLE BULUŞUYOR PROJESİ KAPSAMIN RAMAZAN AYINDA BİRLİKTELİK VE PAYLAŞIM ADINA BİR ÇOK AİLEMİZLE İFTARDA BULUŞTUK.

Nis

4006 - TÜBİTAK BİLİM FUARLARI DESTEKLEME PROGRAMINA 13 PROJE İLE BAŞVURUMUZU GERÇEKLEŞTİRDİK.

Nis

“Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum  Projesi ( ÇEDES)”  kapsamında düzenlediğimiz “Senin de bir fidanın olsun” adlı  fidan dikme kampanyamız Karakoçan ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Cengiz Topel İlk okulu öğrencileri ile gerçekleştirildi. Kampanya kapsamında öğrenciler getirdikleri fidanları okulumuz pansiyon bahçesine diktiler. Kampanyamız sayesinde öğrenciler hem eğlendiler hem de doğaya sahip çıkma ve ağaç dikmenin önemini birlikte yaşadılar.

Nis

Okulumuz Değerler Eğitimi kulübü öğrencileri tarafından çevreye sahip çıkmak, bulundukları ortamı güzelleştirmek adına fidan ekme kampanyası başlattılar. Kampanya kapsamında öğrenciler tarafından okulumuz pansiyon bahçesine dikilecek fidanların yerleri elbirliği ile kazıldı. Öğrencilerimiz eğlenerek yaptıkları bu etkinlikte bilinçli bir şekilde doğaya katkı sağlamanın önemini bir kez daha kavradılar. Bu davranışlarıyla diğer arkadaşlarına da örnek olmanın gururunu yaşadılar.

Nis

Okulumuz Değerler Eğitimi kulübü öğrencileri tarafından Kök Değerler ve ÇEDES Projesi kapsamında özellikle Ramazan ayında birlikte olmak beraber yemek yeme ve sofra kültürünün önemini belirtmek için iftar yemeği etkinliği düzenlendi. Okulumuz pansiyonunda yapılan etkinliğe davet edilen İlçe kaymakamı, İlçe Cumhuriyet Başsavcısı, İlçe Milli eğitim Müdürlüğü ve okulumuz öğretmenleri de katılım sağladı. Makam ve mevkinin kaldırıldığı samimi iftar sofrasında sıcak sohbetler eşliğinde Ramazan ayında beraber yemek yeme kültürünün önemi bir daha vurgulandı.